Dr. Çağrı Çıralıoğlu’nun önerisiyle uygulanan ozon enjeksiyonu sonrasında ağrılarının arttığını belirten Tüzer, bir başka doktora başvurarak yapılan MR sonucunda enfeksiyon tespit edildiğini iddia etti. Tüzer, yaşadığı olumsuz sağlık durumu nedeniyle yeniden ameliyat olmak zorunda kaldı.



Ambulans Kaza Yaptı 4 Sağlık Çalışanı Yaralandı! 1 Ölü

Ambulans Kaza Yaptı 4 Sağlık Çalışanı Yaralandı! 1 Ölü

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Tüzer, Çıralıoğlu’nun tedavi öncesinde “Çok kısa sürecek ve ameliyat olman gerekmeyecek” dediğini ancak tedavi sonrasında yaşanan komplikasyonlarla karşılaştığını iddia etti. Ağrılarının şiddetlenmesi üzerine farklı bir doktora başvuran Tüzer, yaşadığı enfeksiyon nedeniyle 2 ay hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

Tüzer, yaşadığı bu olumsuz süreçte sınıf arkadaşı Çağrı Çıralıoğlu’ndan hiçbir ilgi görmediğini belirterek, “Beni mahvettin” dediği sınıf arkadaşına tepki gösterdi. Öte yandan, Tüzer’in ailesinin de durumu öğrenerek Çıralıoğlu’nu aradığı ve yaşananları sorduğu ifade edildi. Çıralıoğlu’nun, “Avukatımla konuşurum, elinizden geleni ardınıza koymayın” dediği belirtildi. Olay, doktor şikayetiyle ilgili çarpıcı bir gelişme olarak hastane içinde konuşulmaya başlandı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *