Genç E.S., muayene sırasında Doktor U. S.’nin cinsel istismarına maruz kaldığını iddia ederek ailesiyle birlikte hemen emniyete başvurdu ve şikayetçi oldu. Emniyet güçleri hızlı bir şekilde harekete geçti ve doktor U. S.’yi gözaltına aldı.

Mahkeme süreci kısa sürede tamamlandı ve tutuklama kararı çıktı. Doktor U. S., cinsel istismar iddiasıyla suçlanarak tutuklandı.

“CİNSEL BÖLGEME ELDİVENSİZ DOKUNDU”

E.S., 5 Temmuz’da yaşanan korkunç olayla ilgili ifadesinde, başlangıçta korkusundan dolayı bir süre boyunca şikayetçi olmadığını açıkladı. Genç E.S., Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar Bölümü’ne halsizlik ve nefes darlığı şikayetiyle başvurduğunu belirtti. Ancak, muayene odasında yaşadığı kabus dolu anları anlatırken iç burkan detaylar paylaştı.

Doktor, eldivensiz bir şekilde göğsüne dokundu ve iç çamaşırını çıkarmasını istedi. E.S.’nin tepkisizliğini fırsat bilen doktor, genç kıza yardım etmek yerine kendi insafına bıraktı ve çamaşırını çıkardı. Rahatsız edici bir şekilde sorular yönelterek onu daha da huzursuz eden doktor, kendisini muayene edeceğini bahane ederek cinsel bölgelerine eldivensiz bir şekilde dokundu.

DOKTOR TUTUKLANDI



Memur ve Emekli Zammı İçin İki Farklı Senaryo Masada!

Memur ve Emekli Zammı İçin İki Farklı Senaryo Masada!

Olayın ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla polis ekiplerince gözaltına alınan Doktor U. S., İl Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından dün sevk edildiği adliyede  ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *