Engelli Hastayı Darp Eden Hemşire Tutuklandı!

Engelli Hastayı Darp Eden Hemşire Tutuklandı!

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ın Mardin ziyareti öncesi gerçekleşen bu olay, Mardin Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) şubesi tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Sanmak’ın mesajında, hastanenin düzeni ve çalışma ortamına dair bazı istekleri vardı. Özellikle yangın merdivenlerinde çöp sigara görülmesini istemeyen Sanmak, bu tür durumlarla karşılaşılması halinde hızlıca müdahale edeceğini belirtti. Ayrıca, çalışanların yaka kartlarını takmalarını ve kılık kıyafetlerine özen göstermelerini rica etti. Mesajında, terlik ve şort gibi kıyafetlerle hastaneye gelinmemesi gerektiğini vurgulayarak bu konuda ciddi bir tutum sergileyeceğini dile getirdi. Son olarak, her çalışanın kendi birimine sahip çıkmasını istedi.

DOKTORLARA BAŞKA, DOKTOR DIŞINDAKİLERE BAŞKA MESAJ ATTI

Başhekim Yardımcısı Erkan Sanmak’ın doktorların olduğu başka bir gruba attığı mesaj da paylaşıldı. Söz konusu mesajda Sanmak, “Merhaba arkadaşlar hastanemize yarın Bakan yardımcısı ziyarette bulunacağından kılık kıyafet, kartların takılması ve mesai konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. Sanmak’ın, doktorların bulunmadığı gruba attığı mesaj ile doktorların bulunduğu gruba attığı mesaj arasındaki fark dikkat çekti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *