Hasta yakınları geciken sedye yüzünden hastane güvenliğini darp ettiler

Hasta yakınları geciken sedye yüzünden hastane güvenliğini darp ettiler

Olayın şiddeti ve vicdanları yaralaması sonucunda, Ali Kürşad E., ‘Kadına karşı silahla kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklandı.

Sorumlu Hemşire ile Hasta Arasında Gerilim!”

Dermatoloji bölümünde kan aldırmak için hastaneye gelen Yurdagül D., sırasının gelmiş olduğunu düşünerek kan alma odasına doğru yöneldi. Ancak, odada bulunan sorumlu hemşire Ali Kürşad E., Yurdagül D.’nin numarasının henüz gelmediğini belirtti ve dışarı çıkmasını istedi.

Yaşanan bu tatsız anlar, hastanenin sıra yönetimi konusunda bir gerginlik yarattı. Yurdagül D., kendi numarasının yandığını gördüğü için odada bulunan hemşireye sırasının geldiğini düşündüğü için içeri girmişti. Ancak, sorumlu hemşire Ali Kürşad E., Yurdagül D.’nin sırasının henüz gelmediğini belirterek istemeden de olsa gerginliğe sebep oldu.

SANDALYE FIRLATIP TOKAT ATTI

Hasta Yurdagül D. ile sorumlu hemşire Ali Kürşad E. arasında çıkan tartışma, büyük bir boyuta ulaştı. Tartışma sırasında Yurdagül D., bacağının protez olduğunu ve engelli olduğunu belirtti. Ancak, Ali Kürşad E.’nin tepkisi kan donduracak cinstendi.

Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Ali Kürşad E., oturduğu koltuğu Yurdagül D.’ye doğru fırlattı. Koltuk, Yurdagül D.’nin üzerine isabet ederek yere düşmesine neden oldu. Ancak bu yetmezmiş gibi, Ali Kürşad E., engelli hastanın üzerine çıkarak iki kez tokat attı. Bu vahim olayın ardından Yurdagül D., hemen tedavi altına alındı.

Yaşanan bu dehşet verici olayın ardından hastane yönetimi ve güvenlik birimleri hemen devreye girdi. Ali Kürşad E., olayın ardından hastaneden alındı ve emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sorumlu hemşirenin, ‘kasten yaralama’ ve ‘engelli hastaya karşı şiddet’ suçlamalarıyla yargılanacağı belirtildi.

İTİRAZIN ARDINDAN TUTUKLANDI

İfade işlemlerinin ardından ‘Kadına karşı silahla kasten yaralama’ suçundan Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Ali Kürşad E., hakkında yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada bir gün en yakın kolluk birimine imza atmasının sağlanmasına yönelik adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı. Kararın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine, Küçükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından şüpheli hakkında yakalama kararı düzenlenerek, tutuklanmasına karar verildi.

(Sabah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *