Türkiye’de sağlık çalışanları, 9 Temmuz Pazar günü gündemi yine, yeniden saglikpersonelihaber’den öğrendi.

saglikpersonelihaber-ziyaretci-rekoru

saglikpersonelihaber, Google Analytics verilerine göre 9 Temmuz gününü sağlık haber siteleri içerisinde birinci tamamladı. 325 bin 616 gerçek kişinin ziyaret ettiği sitemizde, memurlar ve sağlık çalışanlarına yönelik maaş zammı konusu başta olmak üzere gündeme dair haberler ayrıntılı ve kolay anlaşılır bir şekilde yayınlandı.



Yeni torba yasa geliyor: Erken emekliliğe geçiş, prim eşitleme, taşerona kadro

Yeni torba yasa geliyor: Erken emekliliğe geçiş, prim eşitleme, taşerona kadro

saglikpersonelihaber, 4 yıldır olduğu gibi sağlk ve memur haber gündemini takip eden internet kullanıcılarının referans noktalarından birisi oldu.

saglikpersonelihaber, Analytics verilerine göre geçtiğimiz ayda Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sağlık haber sitesi olmuştu. Bu tarihlerde 2 milyon gerçek kullanıcı, gündeme ilişkin gelişmeleri ve memur haberlerini saglikpersonelihaber’den öğrendi.

saglikpersonelihaber-ziyaretci-rekoru-aylik

Google Analytics Google’ın Urchin firmasını satın alması sonrasında duyurduğu ücretsiz web site performans analizi servisidir.  Google Analytics, ziyaretçi sayısı ve hemen çıkma oranı olarak da bilinen bounce rate’ler gibi trafik odaklı verilere ek olarak, konum, yaş ve ilgi alanları da dahil olmak üzere kitlenizin demografik özelliklerine dair detaylı kayıtlar sunar.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *